Kameleontti järjestää tapahtumia

 

Silloin kun on syy kutsua ihmisiä koolle, tee niin. Anna tapahtuman järjestelyt ammattilaisen hoidettavaksi, niin voit itse keskittyä vieraisiin. Kameleontti suunnittelee perhejuhlan tai yritystapahtuman kanssasi ja tulee työskentelemään tilaisuuteen.

Tapahtumien suunnittelu ja käytännön työt tulivat tutuiksi jo ennen ammattikorkeakoulua toimiessani runsaat viisi vuotta Kauhajoki-oppaat ry:ssä, jossa järjestimme mm. matkailutapahtumia. Olen osallistunut myös opintojeni aikana sekä niiden jälkeen useiden yleisötapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.

Restonomitutkintooni sisältyvien kokous- ja kongressipalveluopintojen sekä ruoka- ja palvelutuotannon lisäksi olen suorittanut useita muita hyödyllisiä kursseja. Niistä mainittakoon Elintarvikeviraston Hygieniapassi, STTV:n/Mäntän seudun koulutuskeskus Alkopassi, Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Ravintolanhoitaja, WSET:n/Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Viini- ja alkoholituotteiden peruskurssi, MH-Servicen Järjestyksen valvoja, RAY:n Pelaamisen valvonta sekä SPR:n Ensiavun peruskurssi EA 1 ja Ensiavun jatkokurssi EA 2.

 

 

Ota yhteyttä!logo


Eila Luopakka
Lapinsalmentie 9 C 23
42700 Keuruu
Y-tunnus 2133038-3
kameleontti.fi


050 366 3029
eila.luopakka@kameleontti.fi

Tuntuuko siltä ettei sinulle koskaan tapahdu mitään?

Anna Kameleontin järjestää!