Kameleontti esittelee matkailukohteita

 

Keuruu on matkailukaupunki. Kauniin luonnon ohella täältä löytyy mielenkiintoisia tutustumiskohteita niin kaupungin keskustasta kuin sen ulkopuoleltakin. Matkasta ja nähtävyyksistä saa enemmän irti, jos mukana on osaava opas.

Vanhan Keuruun alue on ydinkeskustassa sijaitseva ainutlaatuisista kohteista muodostunut kokonaisuus. Alueella on mm. Keuruun vanha kirkko, Keuruun kirkko, Keuruun rautatieasema, Keuruun vanha pappila ja Matkailukeskus Kamana. Tutustu myös Pihlajaveden erämaakirkkoon, Kulttuuritalo Kimaraan sekä tunnelmalliseen kirjailijakoti Vuorelaan. Talo on siinä asussa kuin se Einari Vuorelalta ja Laura Soinne-Vuorelalta jäi. 

Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle. Kohteet ja reitit voidaan valita valmiista ohjelmasta tai suunnitella ryhmän oman kiinnostuksen mukaan. Keuruun vanhan kirkon esittely voidaan toteuttaa myös draamaopastuksena, jolloin pappilan piika Kaisa kertoo Keuruun vanhasta kirkosta ja entisaikojen elämästä.

Auktorisoidun oppaan opastusnäytteen olen antanut Suomen opasliiton edustajien valvonnassa sekä suorittanut paikallisoppaan peruskurssin Suomen opasliiton ja Mekin vaatimusten mukaisesti. Olen suorittanut myös ensiavun peruskurssin EA 1 ja Ensiavun jatkokurssin EA 2 SPR:n kursseilla.

 

Ota yhteyttä!logo


Eila Luopakka
Ota yhteytta:


050 366 3029
eila.luopakka@kameleontti.fi

Hanki opas!

Ei mikään taskukokoinen nide, vaan isompi.

Ota oppaaksi Kameleontti!